2011-02-18

LA COCINA DE LA SALUD


"La cocina de la salud" es un libro cuyos autores no necesitan presentación: Ferran Adrià (afamado cocinero), Valentín Fuster (cardiólogo) y el periodista Josep Corbella.
No se trata de un libro de recetas común, aunque en él encontraremos algunas de Ferran Adrià, ni tampoco es un libro de medicina, aunque Valentín Fuster ofrece claves para una alimentación sana.
La "cocina de la salud" incluye información sobre las últimas investigaciones en temas de salud y alimentación, y muestra al mismo tiempo cómo tener una alimentación sana, disfrutar comiendo y cuidar nuestra salud.
En resumen, cómo su título bien dice, un manual para disfrutar de una vida sana.

“La cocina de la salud” liburua aurkezpenik behar ez duten egileek idatzitakoa da: Ferran Adrià sukaldaria, Valentín Fuster kardiologoa eta Josep Corbella kazetaria.
Sukaldaritzari buruzko liburua ematen badu ere, hori baino gehiago ere bada, izan ere, bertan Ferran Adría-ren errezetekin batera Valentin Fuster-ek elikadura osasuntsua lortzeko pautak ematen dizkigu.
Liburu berezi honek, osasuna eta elikadura arloan izandako azkenengo ikerketak eskaintzen dizkigu, eta elikadura osasuntsua izatea, janariaz disfrutatzea eta gure osasuna zaintzea aldi berean posiblea dela demostratu egiten digu
.
Azken finean, bizitza osasuntsuaz disfrutatzeko manuala duzu hau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario